Welkom op mijn eerste blog!


Allowa lieve bezoekers! 

Dit is nu al de 3e keer dat ik weer wat anders maak van deze website. De 1e keer was het een site waarop ik mijn zelfgeschreven verhalen op plaatstten. De 2e keer wilde ik een blog beginnen, maar ik hield hem never nooit bij. Mijn familie, vrienden en kennis vonden het allemaal heel erg zonde en vonden dat ik er meer aan moest doen. Nu heb ik besloten toch maar nóg eens opnieuw te beginnen. En dit keer met een fotoblog. Deze blog is bedoeld voor meiden tussen ongeveer de 10 en 13 jaar oud. Maar als jij als jongen of als 13+ achter je computer zit en toch mee blogt, is dat alleen maar gezellig. Als jullie leuke verzoekjes, ideetjes of tips hebben mogen jullie dat kwijt bij het mailadres onderaan de deze blog. Zelf  zit ik nu in de brugklas, dit is dus dé tijd om weer een blog bij te houden. Nu kan ik juist extra veel kwijt en zeker veel meer vertellen. Maar, ik ga het niet alleen over persoonlijke dingen hebben. Dit keer ga ik het hebben over de nieuwste super leuke films, games, bordspelletjes, kleren, winkels, make-up, roddels, celebs, boeken, en  ga zo maar door!  En jullie kunnen bij elke blog die ik plaats helemaal onderaan een berichtje achter laten. 

Nu ga ik nog wat vertellen over hoé deze blog nou ei-gen-lijk is begonnen. Ik heb net al verteld dat ik de
eerste periode (2008 t/m 2009, heeeeel lang geleden dus..) alleen maar mijn verhalen erop zetten. Ik zat namelijk vaak achter de computer om op World mijn rare fantasie verhalen uit te typen. Mijn vader besloot om voor mij een website te maken waarop ik ze kon tonen aan andere mensen. Dat heb ik 1 jaar lang gedaan en ik kreeg veel positieve reactie’s. Op een gegeven moment werd het saai, vond ik zelf. Ik ben toen tot het jaar 2010 helemaal NIKS gedaan aan de site. Vandaar dat ie een beetje heel erg verwaarloosd was. Na een lange tijd dacht ik bijmezelf: ‘Hé, laat ik eens gaan kijken op die site van mij.’   Toen ik er weer eens op kwam ving ik de draad meteen weer op & ik ging weer bloggen. Ik beloofde mijn lezers elke dag te bloggen maar dat hield ik niet voel. Probleem? Ik had niets te bloggen. Mijn leven was in 1 woord SAAI.  Nu ik dus op de middelbare school zit zijn er veel dingen veranderd. Je mist je oude klas en vrienden en je maakt er ook weer nieuwe bij. Je moet wennen aan alles; de docenten, de school, de zware tassen, de vakken, wiskunde, frans, duits, science, techniek (nieuwe vakken), echt gewoon aan alles. Elke dag, tenmiste ik wel, beleef je dan weer nieuwe dingen en doe je nieuwe dingen op. Ik heb nu zoveel meer en meer te vertellen! Maar maak je geen zorgen, dit wordt totaal géén blog waarover ik alleen maar over mezelf praat en alleen maar zit te zeuren; ‘Mijn vriendin dit, mijn vriendje dat…En toen dit, en daarna dat…’ Nee, hoor! Deze blog is dus een fotoblog. En samen gaan we praten over alles en niets.  

Nou, nu wil ik dan nog één ding kwijt aan jullie! Namelijk;

Er mag nóóit, echt nóóit misbruik van deze blog worden gemaakt. Niks kopiëren a.u.b.!  En ik wil ook geen gescheld.

Oke ja, ik geef toe dat laatste klonk misschien een tikkeltje saai en bejaard maar ik meen het, echt waar. Maar wat ik dan nog het aller, aller, aller, aller ergst vindt? Dat is dan nog wel schelden met ziektes en vooral met kanker. Als ik mensen daarmee hoor schelden wordt ik daar écht pissig van. Dat mag en kan gewoon niet, als je het mij vraagt. Iedereen kent wel iemand die die ziekte heeft of er is aan doodgegaan. Je gunt zo’n ziekte aan niemand, toch? Dan wil je er toch ook niet meer gaan schelden? Of wel dan?

Maar goed, ik denk dat ik er nu maar een EIND aan gaan maken anders wordt het een beetje héél saai voor de mensen die niet van lezen houden.  Maar ik wilde gewoon even aan jullie wat vertellen over deze blog en het begin daar van. 😉

Mail voor tips.

Ciao, en een  dikke hug van Meike!

3 comments on “Welkom op mijn eerste blog!
  1. Ha Meike,
    Hier kunnen wij (de vrolijke vriendinnen van je moeder) nog wat van leren. Veel plezier met je blog!!
    Groetjes Hanneke

Comments are closed.