Vervelen? Dat ken ik niet.

Yeah, ein-de-lijk is het zover… vakantie! Nu heb je eindelijk tijd voor alles wat je normaal niet zou kunnen doen door al je huiswerk en school, zoals voor keukenprinses spelen,  lezen, logeren met vriendinnen, leuke dingen doen met familie/vrienden, knutselen&tekenen, naar de bioscoop, tuinieren, en natuurlijk: uitslapen. Wat bij mij dan net het probleem is, is dat ik als naar school moet, mijn bed zó  ontzettend fijn ligt & als ik VRIJ heb kan  ik juist helemaal NIET uitslapen! Meer mensen hebben dat volgens mijn, echt; ik háát dat.  Máár wat dan nóg een  probleem is? Je hebt allemaal leuke ideeëtjes in je hoofd (bijvoorbeeld cupcakes bakken, zwemmen, etc.) maar dan komt het er niet van. En je kan niet als smoes gebruiken dat je het te druk had want het is en blijft vakantie. En, als het regent kan je nog geen eens naar BUITEN. Als je vakantie hebt VERVEEL je je nog het meest dan dat je door&door leuke dingen bent aan het doen.  Dan zeg  je op een zaterdagochtend tegen je ouders,  “Mam, pap,  ik verveel me. Wát kan ik doen? ”  En ja hoor, daar stromen ze al binnen..de klusjes. En dát bedoelde je nou ook weer niet.  Heb je dan helemaal niets te doen in de vakantie (en vooral als het regent)? 

Rustig maar, ik heb een paar leuke optie’s voor je in de aanbieding. Het klinkt misschien raar, maar thuis kan je ook de leukste dingen doen (ook alleen!). De meeste mensen zeggen heel vaak dat hun eigen huis veel te saai is en dat er daarom niets te doen is. Maar dat is niet waar, hoor! Haal als eerste maar al die potten nagellak uit de kast. ‘Verf’ het allereerste wat in je naar bovenkomt, op je nagels. Bijvoorbeeld die cupcakes die je eergisteren had gemaakt, of de aardbeien in de fruitschaal.  Ben je niet zo held in om met rechts/links die ene hand te ‘verven’?  Geen probleem!  Schakel je moeder, zus of vriendin in en die nemen het kwastje wel van je over. Hier een paar leuke voorbeeldjes:

 

 

Veel succes met het lakken van jou toekomstige super-nagels!  Als jij nou een nog véél leuk ontwerpje hebt voor op je nagels maak er dan een foto van  en stuur hem naar mijn emailadres (zie boven aan de blog bij het kopje ‘Email’), of plaats hem in een berichtje hier, onderaan dit item. Er komen nog veel meer leuke tips om je vakantie ZONDER te vervelen door te komen.  Nogmaals alvast veel plezier & succes met je nagels.

Ciao & een fijne vakantie!  Kus, Meike

,