Film tips!

girls night out

Hey!

OMG, ik heb al 4 dagen niets geplaatst op deze blog. Vééls te lang maar ik wist echt niets te plaatsen! Slappe smoes ja. Maar goed, in dit bericht ga ik jullie wat tips geven voor leuke films! In de kerstvakantie zit een gezellig filmavondje met je vriendinnen altijd wel goed, toch? Maar wat zijn nou leuke films om die avond naar te gaan kijken? En je hebt nog het liefst een zwijmel-zwijmel film, of niet soms? Hier wat tips voor LEUKE films…

  • Breaking Dawn – Twilight
  • SkyFall – James Bond
  • The Lucky One (Met Zac Efron! <3)
  • Step Up 4 (3, 2, 1, natuurlijk ook.)
  • Mamma Mia
  • Brave (Disney films blijven leuk.).
  • L.O.L. (Met Miley Cyrus)

Kijk ook eens voor nieuwe films en filmtrailers op movietrailers

Hopelijk hebben jullie er wat aan!

Ciao,  Meike

,
4 comments on “Film tips!

Comments are closed.