Mijn nagellak collectie ♥

Alhoewel ik zelf niet echt handig ben in het beschilderen van mijn nagels vindt ik het toch leuk om nagellak te hebben. Je weet maar nooit. (: Ik heb niet al te veel nagellak, maar ik heb toch nog de beste er kunnen uit halen en die heb ik hier voor jullie op een rijtje gezet! Veel kijkplezier!♥

 

 antinagelbijt-nagelak  herome

Dit is anti-nagelbijt nagellak. Deze gebruik ik de laatste tijd steeds meer aangezien ik nagels bijt. Deze nagellak is van het bekende nagellak merk Herome en heeft een vies smaakje die in je mond blijft hangen. Zo stop je vanzelf wel met bijten! (; Het heeft verder geen kleur, alhoewel dat wel lijkt als je kijkt op de foto. Het kwastje is verder prima. Zelfs onhandige nagellakers (zoals ik) kunnen er vast wel mee overweg. Een aanrader voor nagelbijters!

blauw essence

Deze prachtige kleur blauw van het supermerk Essence heeft een superfijn kwastje waarmee je gemakkelijk mee over je nagels kan glijden. Een zeer goede kwaliteit en blijft mooi zitten op je nagels. Mijn favoriete!

blauwgroen frans

Deze twee heb ik gekregen in Frankrijk. Het schijnt een heel goed nagellak merk te zijn daar. Dat blijkt ookwel aan het resultaat te zien! Links een mooie donkere kleur blauw, rechts een donkere kleur groen. Super kwaliteit en blijft net zoals bij Essence goed zitten. Het kwastje is perfect en makkelijk te gebruiken.

glittergoud

Een goudkleurige glitter nagellak, deze gebruik ik niet heel erg vaak aangezien die niet zo heel erg opvalt. Het merk is niet bekend, helaas. Verder een prima nagellak en het kwastje werkt (nog steeds) goed. Ik gebruik het meestal over een andere kleur nagellak heen voor de glamour.  (;

glitterzilver essence

Hierbij geldt het hetzelfde als bij de nagellak hierboven, ik gebruik hem niet zo vaak en áls ik heb gebruik doe ik het over een andere kleur nagellak heen (voor de glamour). Deze nagellak is van het o zo bekende nagellak merk Essence en de nagellak van Essence is bijna altijd wel goed, toch? (:

paars essence

Wéér nagellak van Essece. Deze is een van mijn favo nagellak! Een prachtige kleur paars en een tíkkeltje roze. Deze nagellak klontert écht never te nimmer! Blijft mooi op je nagels zitten en glanst een beetje, maar dat doen eigenlijk alle nagellakken wel. Het kwastje is dan ook superfijn.

paars hema

Deze is dan weer niét van Essence maar van de Hema. Maar dat betekent niet dat ie minder goed werkt! De kleur is dit keer een wat donkerdere paars, heel mooi. Makkelijk aan te brengen en het kwastje is ook gewoon prima om mee te werken. Let maar niet op de dop, ik ben nou eenmaal niet zo’n koningin in het lakken van nagels zoals je ziet (:

paris blauw

Deze behoort ook tot mijn favorieten! Een hemelse blauw, een prachtige kleur. Van het merk Paris, zoals je ziet. Hoor je misschien ietsje minder maar is ge-wel-dig! Nagellak van dat merk is 100% een goede kwaliteit, klontert niet & heeft een heel fijn kwastje. Is ook makkelijk aan te brengen en blijft mooi zitten. Hierna volgen er nog een paar van Paris, een echte aanrader!

paris doorzichtig+sterretje

Deze is dus ook van Paris. Alhoewel deze ietsje minder is. Je kan het niet goed zien op de foto, maar het is transparante nagellak met sterretjes. Het nadeel is dat de sterretjes niet altijd blijven hangen aan het kwastje, je bent wel even bezig voordat je eindelijk een sterretje hebt. Het kwastje is verder echt heel fijn. Maar ja, helaas werken de sterretjes niet echt mee. (;

paris orangje

Deze werkt werkelijk superfijn! Makkelijk aan te brengen op je nagels en blijft goed zitten met dank aan het kwastje. Nagellak van Paris dus! (:  Meer heb ik er niet over te zeggen, behalve dan dat het een echte aanrader is!

paris paars

De 3e paarse nagellak alweer, maar elke nagellak heeft wel een andere tint paars.  Weer van Paris. Zoals bij alle andere van Paris makkelijk & snel aan te brengen. Een topkwastje sowieso. Deze behoort tot mijn favo nagellak. En wéér een aanrader! (:

roze thisisit

Een mooie kleur roze, ooit mee gekregen bij Tina-Dag XL. Het is niet echt een merk volgens mij, maar de nagellak is in ieder geval van This Is It. Heb hem eerlijk gezegd nog nooit gebruikt maar als je hem open maakt zie jewel dat een handig kwastje is. Deze nagellak lijkt me opzich wel handig aan te brengen aangezen het kwastje. Snel een keer proberen (:

zacht roze

Een mooie zachte kleur roze nagellak van het merk 2True wat niet alleen nagellak heeft/maakt maar ook andere make-up. Een onopvallende, maar toch mooie nagellak. Het kwastje werkt goed en glijdt gemakkelijk en soepel over je nagels. Een prima nagellak dus.

zwartwit dun essence

Links en rechts zie je beide nagellak van Essence. Beide hebben ze een dun kwastje om wat beter te kunnen ‘tekenen’ op je nagels. Het kwastje is mooi dun, kun je prima mee overweg. Werkt alleen niet bij preciese kunstwerkjes op je nagels maar voor wat simpelere werkjes komen deze twee goed van pas.

En dat was dus alweer de laatste voor vandaag! Tjongejonge, daar ben ik lang mee bezig geweest! Maar het was de moeite waard. (:

Liefs, Meike

 

2 comments on “Mijn nagellak collectie ♥
  1. Leuke nagellakjes! ♥
    Ik heb ook heel veel nagellakjes van Essence. Heel handig en lekker goedkoop ;D. Alleen: ik heb een roze al ongeveer een jaar, en nu is die heel plakkerig. Maarja, ik heb ‘m al heel vaak gebruikt. Hij was in ieder geval de moeite waard :)
    xMaaike ♥

Comments are closed.