Winterlicious tag

Het is net winter en ik vind dat het dan maar eens tijd word voor een leuke tag om de winter-Meike eens te leren kennen. (: Kerstmis is al voorbij, maar ik vind het toch nog leuk om even de tag in te vullen. Deze heb ik van 2 andere leuke blogs maar hij komt oorsprongelijk bij  Macbarbie07 vandaan op YouTube.  Nou, daar gaat ie dan!

I want you

Wat is je favoriete winternagellak?

Hmm, dan denk ik toch dat ik ga voor mijn net nieuw gekochte gele nagellak van de Hema.

Wat is je favoriete winterproduct?

Voor Kerstmis heb ik doucheschuim gekregen, ruikt heerlijk naar amandelbloesem en zorgt voor een zachte huid. Dat is mijn favo winterproduct.

Wat is je favoriete kledingstuk?

Mijn favoriete kledingstuk? Dat is overduidelijk mijn babyroze One Direction sweater. Er staat op: Keep calm and be a Directioner.  Love it! ♥

Meest gedragen accesoire?

Mijn oorwarmers! Ik kan echt niet overleven in de kou zonder ze!

Wat is je favoriete wintergeur/kaars?

De geur van warme chocolade melk, maar ook dat wat je ruikt wanneer je de oppenhaard aan hebt staan. Klinkt raar, maar dat geeft een fijn kerstmis-gevoel. (:

Hot chocolate on a cold day.

Wat is je favoriete winterdrankje?

Ik denk dat hierbij het antwoordt wel voor iedereen geldt:  warme chocolademelk! Alhoewel ik misselijk van wordt, i love it. (:

Wat is je favoriete kerstfilm?

Home Alone! Hij is elk jaar op TV maar het blijft een onwijs grappige film.

Wat is je favoriete kerstliedje?

All I Want For Christmas van Mariah Carey

Wat is je favoriete wintermaaltijd?

Warme chocolademelk met een overheerlijk kerstkransje. (: Dan is mijn wintermaaltijd helemaal compleet!

Wat staat bovenaan je verlanglijstje voor kerst?

Ik vroeg een boek, ik ben dol op lezen. Aan de kerstman vroeg ik het 1e deel van een waargebeurd verhaal; Echte mannen eten geen kaas van Maria Mosterd. Benieuwd? Hier een link naar de website: http://www.mariamosterd.nl

Kerstmissfeer.

Wat is je favoriete kerst/winterdecoratie?

Wij mogen elk jaar iets uitkiezen voor in de kerstboom en een paar jaar geleden heb ik een hertje gekocht in een ballerina-houding met een tutu aan. Ik vindt hem nog steeds zo lief! Dat is overduidelijk mijn favoriete kerstdecoratie. Hij hangt er nog elk jaar in.

Wat ga je dit jaar in de kerstvakantie doen?

Dit jaar blijf ik gewoon lekker thuis. Home sweet home! Wel gezellig veel afspreken met vriendinnen en met familie. Helaas moet je aan het eind van de vakantie tóch aan je huiswerk beginnen…

Dat was alweer de laatste vraag, met dank aan http://www.mclifeee.blogspot.nl/ dat ik deze tag mocht overnemen. (:

Liefs,  x

2 comments on “Winterlicious tag

Comments are closed.